Vi tilbyder uforpligtende tilbud

Tømning af dødsbo med omtanke


Tømning af dødsbo kan være en hård og følelsesladet opgave, og der kan være mange ting at tage stilling til. Hos Lindholm Antik og Design har vi stor erfaring med tømning og rydning af dødsbo, hvorfor vi også kan hjælpe dig, hvis tømning af dødsbo synes uoverskueligt eller alt for følelsesladet. Vi har stor respekt og forståelse for dig som efterladt og de tanker, du måtte stå med, og derfor udfører vi også tømning af dødsbo med omtanke for både dig og inventaret. Du kan være helt tryg ved at lade os stå for hele processen. 

Hos Lindholm Antik og Design tilbyder vi både tømning såvel som opkøb af dødsbo, hvorved vi kan tilbyde dig en løsning, hvor vi står for det hele, så du ikke skal tænke alt for meget på det praktiske i denne svære tid. Vi tilbyder primært vores services i Odense, Faaborg, Assens og Tommerup, men kommer også gerne ud til resten af Fyn i forbindelse med rydning af dødsbo. Uanset hvad, er du altid velkommen til at kontakte os uforpligtende


Fokus på dig i forbindelse med tømning af dødsbo

Det kan for mange være en rigtig svær tid, når det kommer til tømning af dødsbo. Hos Lindholm Antik og Design ved vi, at sorg og følelser håndteres forskelligt fra person til person, og derfor er vi altid særligt opmærksom på dig og dine behov. Det betyder, at vi har fuldt fokus på dig, hvorfor tømning af dødsboet også kommer til at forløbe, som du ønsker det. Vi tilpasser os til enhver tid dine behov og sørger ligeledes for et tempo, som passer til dig. På den måde kan vi sikre dig den bedst mulige løsning, hvor du føler dig helt tryg – både før, under og efter tømning af dødsbo.

Lader du Lindholm Antik og Design stå for tømning af dødsbo, kan du forvente en samarbejdspartner, der rydder boligen med respekt for både pårørende og den afdøde. Derfor bestemmer du også selv, hvordan tømning af dødsbo skal foregå, samt hvorvidt vi skal være behjælpelig med både rydning, rengøring og opkøb af dødsbo, så du ikke behøver at bekymre dig om noget. Vi tager altid udgangspunkt i dine behov og lytter til, hvad du har brug for, så vi sammen kan lægge en plan for processen og sikre den mest optimale løsning.

Vi tilbyder

totalrydning

Totalrydning

sortering

Sortering og bortskaffelse

gardiner

Nedtagning af gardiner

taepper

Aftagning af tæpper

Toppris på dødsbo

vurdering

Gratis vurdering

aftale

Køb af restbo/flyttebo

kontakt

Kontakt os

Pris på tømning af dødsbo

Vores priser for tømning af dødsbo er ikke fastlagte, da prisen afhænger af opgavens omfang. Derfor vil prisen også være baseret ud fra vores vurdering af blandt andet inventar og arbejdstimer, samt hvorvidt vi skal hjælpe med tømning, rengøring og/eller opkøb af dødsbo. Uanset dit behov tilbyder vi tømning af dødsbo til en fornuftig pris, og skulle du ønske et uforpligtende tilbud, giver vi også også gerne det.

Ved at vælge os som samarbejdspartner til tømning af dødsbo får du foruden en betænksom og respektfuld håndtering også en dygtig og professionel samarbejdspartner med stor erfaring inden for opkøb og tømning af dødsbo. Vi skal nok tage hånd om tømning af dødsbo på den måde, der er helt rigtig for dig. Så tøv endelig ikke med at kontakte os på 40 26 41 39, hvis vi skal hjælpe dig med en del af det praktiske i den hårde tid.

LINDHOLM ANTIK & DESIGN
Højeløkkevej 17, 5690 Tommerup

ÅBNINGSTIDER
Butikken har åbent efter aftale.
Følg med på Facebook for events.

KONTAKT

+45 40 26 41 39

Lindholmantikogdesign@gmail.com