palisandermøbler

Opkøb af palisandermøbler

Mange års erfaring og ekspertise

Hos Lindholm Antik & Design er vi altid interesserede i opkøb af møbler i palisander. Du finder vores forretning i Tommerup, hvorfra vi kommer rundt til hele Fyn og opkøber møbler. Skulle du befinde dig på den modsatte side af bæltet, tilbyder vi også gerne vores opkøbstjenester i Fredericia og de omkringliggende områder.

Vi værdsætter kvaliteten og historien bag hvert enkelt palisander-møbel. Med over 25 års erfaring og viden om dette unikke materiale tillader os at give en fair og præcis vurdering af dine møbler. Uanset om det drejer sig om et enkelt palisander skrivebord eller en hel samling af palisandermøbler fra f.eks. et dødsbo, er vi interesserede i at høre fra dig.

Vores proces er enkel og respektfuld

Vores proces for opkøb er enkel og respektfuld. Vi starter med en gratis vurdering, hvor vi nøje undersøger møblets tilstand, ægthed og designhistorie. Vi forstår den affektionsværdi, der kan være forbundet med disse møbler, og behandler hvert stykke med den respekt, det fortjener.

Hvis du overvejer at sælge dine palisandermøbler, så kontakt os for en uforpligtende snak. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for dine møbler og en service, hvor ærlighed og troværdighed er i højsædet. Hos Lindholm Antik & Design sikrer vi, at dine palisandermøbler får et nyt hjem, hvor de vil blive værdsat og bevaret for fremtidige generationer.

Interesseret i opkøb af palisandermøbler? Kontakt os i dag

Vi glæder os til at hjælpe dig med dine palisandermøbler. Kontakt os i dag for at starte processen. Du er velkommen til at ringe til os eller skrive til os via kontaktformularen her på siden, hvor du også har mulighed for at oplade billeder af dit møbel.

Vi tilbyder også:

teaktræ møbler | egetræsmøbler | Opkøb af dødsbo

Kontakt os for en
​uforpligtende snak

Ønsker du hjælp til opkøb af møbler, eller ønsker du at høre mere om vores brugte møbler til salg, så sidder vi klar til at hjælpe. Vi kommer altid gerne ud og kommer med et uforpligtende og fair tilbud på dine møbler.

Hos Antik & Design er en aftale en aftale, og vi kommer altid til den aftalte tid.
​Du er velkommen til at ringe til os på +45 4026 4139. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular, hvor det blandt andet er muligt at uploade et billede af de møbler, du vil sælge.

Udfyld vores formular

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt. Felter markeret med * skal udfyldes. Der svares indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Vedhæft evt. billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

kontakt os

Lindholm Antik & Design

Højeløkkevej 17, 5690 Tommerup

CVR-nummer: 41128968

Læs vores cookiepolitik

HVEM ER LINDHOLM ANTIK & DESIGN?

Lindholm Antik & Design er en lille virksomhed med 25 års erfaring i branchen. Vi har en meget stor viden om møbler i eg, teak, palisander samt dansk design fra perioden 1950-60’erne. Virksomheden er drevet af Sune, som har drevet forretningen siden 2010. 

Vores mål er, at alle kunder får en god oplevelse.

© Lindholm Antik & Design. Alle rettigheder forbeholdes.