om os​

Hvem er Lindholm Antik & Design?

Lindholm Antik & Design er et mindre firma med en imponerende historie på 25 år i branchen. Vores specialviden omfatter møbler lavet af teak, palisander og eg, samt dansk design fra 1950'erne og 60'erne. Sune, som har været ved roret siden 2010, driver virksomheden med stor passion. For os er det en spændende rejse at opspore og genoplive disse klassiske møbler og designstykker, der igen er blevet populære, og at yde en hjælpende hånd i vanskelige tider, såsom efter et dødsfald.

Vi prioriterer altid at være hurtige og præcise, og vi lever efter princippet om, at en aftale er en aftale. Det er altafgørende for os, at vores kunder er tilfredse. Med Lindholm Antik & Design som din partner, kan du forvente service i topklasse. Vi er kendt for vores ærlighed og troværdighed, hvilket sikrer, at kunderne altid har en god oplevelse hos os. Vores mål er, at alle kunder føler sig trygge og tilfredse med deres oplevelse hos os.

​Opkøb af dødsbo i Tommerup og på resten af Fyn

Uanset hvor du er på Fyn, kommer vi til dig for at give et uforpligtende tilbud på køb af dit dødsbo. Du får al den tid, du behøver, til at tænke over tilbuddet og beslutte, om det er det rigtige for dig. Skulle du ønske en hurtig afklaring, er vi også klar til straks at påbegynde rydningen.

Rydningen skræddersyes efter dine specifikke behov. Uanset om du foretrækker at gennemgå tingene selv først, eller overlade hele rydningen til os, er begge muligheder åbne. Vi står klar til at hjælpe med alt – inklusive oprydning og rengøring efterfølgende.

Hos Lindholm Antik & Design sker opkøbet altid på dine vilkår.

Kontakt os for en
​uforpligtende snak

Ønsker du hjælp til opkøb af møbler, eller ønsker du at høre mere om vores brugte møbler til salg, så sidder vi klar til at hjælpe. Vi kommer altid gerne ud og kommer med et uforpligtende og fair tilbud på dine møbler.

Hos Antik & Design er en aftale en aftale, og vi kommer altid til den aftalte tid.
​Du er velkommen til at ringe til os på +45 4026 4139. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular, hvor det blandt andet er muligt at uploade et billede af de møbler, du vil sælge.

Udfyld vores formular

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt. Felter markeret med * skal udfyldes. Der svares indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Vedhæft billede
Vedhæft billede
Vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

kontakt os

Lindholm Antik & Design

Nyvej 71, 5690 Tommerup

CVR-nummer: 41128968

Læs vores cookiepolitik

HVEM ER LINDHOLM ANTIK & DESIGN?

Lindholm Antik & Design er en lille virksomhed med 25 års erfaring i branchen. Vi har en meget stor viden om møbler i eg, teak, palisander samt dansk design fra perioden 1950-60’erne. Virksomheden er drevet af Sune, som har drevet forretningen siden 2010. 

Vores mål er, at alle kunder får en god oplevelse.

© Lindholm Antik & Design. Alle rettigheder forbeholdes.