Opkøb af dødsbo

Opkøb af dødsbo med fokus på dine behov

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende vurdering af dødsboet

Hos Lindholm Antik & Design forstår vi, at processen med at håndtere et dødsbo kan være følelsesladet og udfordrende. Derfor har vi udviklet et forløb for opkøb af dødsbo, som er grundlagt på principperne om tryghed og gennemsigtighed. Fra vores forretning i Tommerup, nær Odense, kommer Lindholm Antik & Design rundt til hele Fyn til opkøb af dødsbo. Bor du på den anden side af bæltet, så kommer vi også gerne til Fredericia og omegn.

Vi garanterer tryghed gennem hele processen

Vores forløb starter med en personlig dialog, hvor vi lytter til dine ønsker og behov. Det er vigtigt for os, at du føler dig hørt og forstået gennem hele processen. Vi tilbyder en gratis og uforpligtende vurdering af dødsboet, hvor vi nøje gennemgår ejendele og vurderer deres værdi. Du vil modtage en detaljeret og transparent gennemgang af vores vurdering, så du præcist forstår, hvordan vi har fastlagt værdien af dødsboet.

Når vi når til selve opkøb af dødsboet, sørger vi for, at alle aftaler og betingelser er klare og forståelige. Vi står for en ordentlig og respektfuld håndtering af ejendelene, og vores mål er altid at sikre, at du som kunde føler dig tryg gennem hele processen. Vi har over 25 års erfaring, hvilket sikrer en professionel og effektiv håndtering af dødsboet. Vi tager os af alt det praktiske, fra oprydning til eventuel bortskaffelse af uønskede genstande, så du kan fokusere på andre aspekter af denne svære tid.

Kontakt os omkring opkøb af dødsbo

Hos Lindholm Antik & Design er vi dedikerede til at tilbyde en service, hvor tryghed og gennemsigtighed er i højsædet. Kontakt os for et trygt og respektfuldt opkøb af dødsbo. Hos Antik & Design er en aftale en aftale, og vi kommer altid til den aftalte tid.

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 40 26 41 39. Alternativt kan du skrive til os via kontaktformularen her på siden.

Vi tilbyder også opkøb af:

Palisander møbler | teaktræ møbler | egetræsmøbler

Kontakt os for en
​uforpligtende snak

Ønsker du hjælp til opkøb af møbler, eller ønsker du at høre mere om vores brugte møbler til salg, så sidder vi klar til at hjælpe. Vi kommer altid gerne ud og kommer med et uforpligtende og fair tilbud på dine møbler.

Hos Antik & Design er en aftale en aftale, og vi kommer altid til den aftalte tid.
​Du er velkommen til at ringe til os på +45 4026 4139. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular, hvor det blandt andet er muligt at uploade et billede af de møbler, du vil sælge.

Udfyld vores formular

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt. Felter markeret med * skal udfyldes. Der svares indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Vedhæft billede
Vedhæft billede
Vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

kontakt os

Lindholm Antik & Design

Nyvej 71, 5690 Tommerup

CVR-nummer: 41128968

Læs vores cookiepolitik

HVEM ER LINDHOLM ANTIK & DESIGN?

Lindholm Antik & Design er en lille virksomhed med 25 års erfaring i branchen. Vi har en meget stor viden om møbler i eg, teak, palisander samt dansk design fra perioden 1950-60’erne. Virksomheden er drevet af Sune, som har drevet forretningen siden 2010. 

Vores mål er, at alle kunder får en god oplevelse.

© Lindholm Antik & Design. Alle rettigheder forbeholdes.