egetræsmøbler

Opkøb af egetræsmøbler

​Vi opkøber dine møbler

Vores ekspertise og passion omfatter et bredt spektrum af antikke og designermøbler, og egetræsmøbler er en særlig kategori, som vi værdsætter højt. Egetræ er kendt for sin robusthed, varme farve og karakteristiske åremønstre, hvilket har gjort det til et populært valg for håndværkere gennem tiden. Disse egenskaber bidrager til egetræsmøblers langvarige skønhed og funktionalitet.

Hos Lindholm Antik & Design søger vi at finde og opkøbe disse unikke møbler, for at bevare og videregive deres historie og håndværk. Vi holder til i Tommerup, nær Odense, hvorfra vi kommer rundt til hele Fyn, og skulle du befinde dig på den anden side af Lillebælt, kommer vi også gerne til Fredericia.

Vi tilbyder ekspertvurdering af dine egetræsmøbler

Når vi vurderer egetræsmøbler, fokuserer vi på deres historiske og designmæssige værdi, tilstand og autenticitet. Vi har dybdegående kendskab til forskellige stilarter og perioder, hvilket sikrer en retfærdig og nøjagtig vurdering af dine møbler. Denne service er helt uden omkostninger for dig.

Er du i besiddelse af egetræsmøbler, som du overvejer at sælge, opfordrer vi dig til at kontakte os for en helt igennem uforpligtende vurdering. Hos Lindholm Antik & Design er vi forpligtet til at tilbyde en transparent og retfærdig handelsproces, hvor vi sikrer, at dine værdifulde møbler finder et nyt hjem, hvor de vil blive værdsat og bevaret.

Vi glæder os til at høre fra dig

Vi ser frem til at udforske mulighederne for at opkøbe dine egetræsmøbler. Kontakt os blandt andet via vores formular her på siden. Der er det også muligt at uploade billeder af dine møbler.

Vi tilbyder også opkøb af:

Palisander møbler | teaktræ møbler | Opkøb af dødsbo

Kontakt os for en
​uforpligtende snak

Ønsker du hjælp til opkøb af møbler, eller ønsker du at høre mere om vores brugte møbler til salg, så sidder vi klar til at hjælpe. Vi kommer altid gerne ud og kommer med et uforpligtende og fair tilbud på dine møbler.

Hos Antik & Design er en aftale en aftale, og vi kommer altid til den aftalte tid.
​Du er velkommen til at ringe til os på +45 4026 4139. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular, hvor det blandt andet er muligt at uploade et billede af de møbler, du vil sælge.

Udfyld vores formular

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt. Felter markeret med * skal udfyldes. Der svares indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Vedhæft billede
Vedhæft billede
Vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

kontakt os

Lindholm Antik & Design

Nyvej 71, 5690 Tommerup

CVR-nummer: 41128968

Læs vores cookiepolitik

HVEM ER LINDHOLM ANTIK & DESIGN?

Lindholm Antik & Design er en lille virksomhed med 25 års erfaring i branchen. Vi har en meget stor viden om møbler i eg, teak, palisander samt dansk design fra perioden 1950-60’erne. Virksomheden er drevet af Sune, som har drevet forretningen siden 2010. 

Vores mål er, at alle kunder får en god oplevelse.

© Lindholm Antik & Design. Alle rettigheder forbeholdes.