Vi tilbyder uforpligtende tilbud

Opkøb af dødsbo på hele fyn  


Hos Lindholm Antik og Design tilbyder vi blandt andet også opkøb af dødsbo i og omkring Odense, samt resten af Fyn. Under processen tager vi os både af rydning af boligen såvel som opkøb af de møbler, vi vurderer, har både høj designmæssig kvalitet såvel som værende i god stand. I forbindelse med opkøb af dødsbo klarer vi det hele, så du ikke behøver at bekymre dig om noget som helst. Du kan derfor være helt tryg ved at overlade processen til os

Vi tilbyder primært opkøb i Glamsbjerg, Vissenbjerg, Tommerup og Odense, men vi klarer også gerne opkøb på resten af Fyn. Så hvis du har brug for hjælp til opkøb og rydning af dødsboer, kan du trygt lade Lindholm Antik og Design stå for hele processen.


En tilpasset proces i forbindelse med opkøb af dødsbo

Når vi opkøber, så sørger vi hos Lindholm Antik og Design altid for, at det foregår på en måde, der tager mest hensyn til dig og din situation. Vi har stor forståelse og respekt for, at det kan være en meget følelsesladet situation at stå i, og derfor sætter vi også altid dine behov i første række. Det betyder blandt andet, at processen i forbindelse med rydning og opkøb af dødsbo forløber i lige præcis det tempo, der passer dig, og som du føler dig mest tryg ved.

Med Lindholm Antik og Design som samarbejdspartner, kan du altid forvente et forløb med:

En åben, ærlig og troværdig kommunikation

Stor ekspertise omkring møblers værdi

En respektfuld håndtering af bolig og møbler

Hensyntagen til dig og dine behov

Hvad end det drejer sig om opkøb af gamle møbler i forbindelse med opkøb af dødsbo, eller du har brug for hjælp til rydning af dødsbo, så sørger vi for alt det praktiske. Vi kommer gerne ud til dig, uanset hvor på Fyn du befinder dig, og vi giver dig samtidig også et uforpligtende tilbud ved opkøb. Herefter får du mulighed for at bruge al den tid, du behøver, til at vurdere, om det er det rette tilbud for dig. Skulle du ikke have brug for betænkningstiden, eller ønsker du blot et hurtigt dødsbo opkøb, så du ikke behøver at skulle forholde dig til situationen længere end højst nødvendigt, tilbyder vi naturligvis også at klare rydning og opkøb af dødsbo med det samme. Og hvis det ønskes, klarer vi også gerne selve oprydningen og rengøringen efter rydning af dødsbo.

Vi tilbyder

totalrydning

Totalrydning

sortering

Sortering og bortskaffelse

gardiner

Nedtagning af gardiner

taepper

Aftagning af tæpper

Toppris på dødsbo

vurdering

Gratis vurdering

aftale

Køb af restbo/flyttebo

kontakt

Kontakt os

Lad os stå for opkøb af dødsbo

Når du lader Lindholm Antik og Design stå for rydning eller opkøb af dødsbo, er du og møblerne altid i sikre hænder. Vi går til enhver opgave, store som små, med største omtanke og omhu, og vi gør derfor intet, uden at du er helt afklaret med det. På den måde kan vi sikre dig en tryg proces. Så har du brug for et firma til køb af dødsbo, står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os på lindholmantikogdesign@gmail.com  eller på 40 26 41 39.

LINDHOLM ANTIK & DESIGN
Højeløkkevej 17, 5690 Tommerup

ÅBNINGSTIDER
Butikken har åbent efter aftale.
Følg med på Facebook for events.

KONTAKT

+45 40 26 41 39

Lindholmantikogdesign@gmail.com