Hvem er Lindholm Antik & Design?

Lindholm antik og design er en lille virksomhed med 25 års erfaring i branchen. Vi har en meget stor viden indenfor teak, palisander og dansk design fra perioden 1950-60’erne.

Virksomheden er drevet af Sune, som har drevet forretningen siden 2010.

Vi er dybt passioneret for det vi laver og vi synes det er spændingen i, at finde de gamle møbler og andet design som er blevet populært igen, samt det at hjælpe andre mennesker i en svær situation efter et dødsfald.

Vi er altid hurtige og præcise, og vi har holdningen til, at en aftale er en aftale. Det er vigtigt for os kun at have tilfredse kunder.

Med os, som samarbejdspartner er servicen altid i top. Vi er ærlige og troværdige overfor kunden, så de altid får en god oplevelse.

Vores mål er at alle kunder får en god oplevelse og at de kan føle sig trygge i vores hænder.

Opkøb af dødsbo i Odense og på hele Fyn

Vi kommer til dig uanset, hvor i Odense eller på Fyn du befinder dig, og giver dig et helt uforpligtende tilbud på opkøbet af dit dødsbo. Herefter kan du bruge al den tid, du behøver til at overveje, om det er det rette tilbud for dig. Hvis du ingen betænkningstid behøver, og du blot ønsker en hurtig proces, kan vi også gå i gang med rydningen af dødsboet med det samme.

Selve rydningen af dødsboet kan ligeså tilpasses præcis efter dine ønsker. Det hele er muligt, lige gyldigt om du ønsker at se tingene i gennem på egen hånd først, eller vil overlade hele rydningen til os. Vi hjælpe med det hele og tager også gerne oprydningen og rengøringen efter rydningen af dødsboet. Hos Lindholm Antik og Design foregår opkøb af dødsbo altid på dine præmisser

Vi tilbyder

totalrydning

Totalrydning

sortering

Sortering og bortskaffelse

gardiner

Nedtagning af gardiner

taepper

Aftagning af tæpper

Toppris på dødsbo

vurdering

Gratis vurdering

aftale

Køb af restbo/flyttebo

kontakt

Kontakt os

Kom og besøg os

LINDHOLM ANTIK & DESIGN
Højeløkkevej 17, 5690 Tommerup

ÅBNINGSTIDER
Butikken har åbent efter aftale.
Følg med på Facebook for events.

KONTAKT

+45 40 26 41 39

Lindholmantikogdesign@gmail.com