lille logo

Lindholm Antik & Design

Køb og salg af Antik-Retro-Design

Service og troværdighed i højsædet hos Lindholm Antik og Design

Er du på udkig efter en forhandler, der både opkøber og sælger gamle møbler samt foretager tømning af dødsbo? Så er du kommet til den helt rette. Hos Lindholm Antik og Design opkøber vi alt, der kan have interesse, og vi er derfor også altid på udkig efter nye varer. Hvad end det drejer sig om opkøb af design møbler eller tømning af dødsbo, står Lindholm Antik og Design klar til at hjælpe dig.

Hos Lindholm Antik og Design har vi mere end 25 års erfaring i branchen og har især en stor viden og ekspertise inden for teak, palisander og dansk design fra perioden 1950-1960’erne.

 

firmabiler

Uanset om vi skal hjælpe dig med opkøb af palisander møbler, eller du har brug for hjælp til rydning af dødsbo, kan du være sikker på en kompetent og professionel samarbejdspartner, når du lader Lindholm Antik og Design i Tommerup klare opgaven. Med Lindholm Antik og Design er du garanteret en ærlig og troværdig samarbejdspartner, der holder på, at en aftale er en aftale. Det betyder også, at vi altid gør vores for at overholde den aftale, vi har indgået med dig i forhold til både aftalt tid og pris.

Hos Lindholm Antik og Design lægger vi derfor også stor vægt på ordentlighed og service, så vi kan sikre dig en god oplevelse, når du lader os stå for enten opkøb af teaktræsmøbler, eller vi skal være med til at gennemgå et dødsbo for møbler af værdi. Det vigtigste for os er nemlig, at du føler dig helt tryg i vores hænder.

Uanset dit behov garanterer vi altid en god og fair pris samt en løsning, der imødekommer dine specifikke behov i forbindelse med enten opkøb af møbler eller tømning af dødsbo. Hos Lindholm Antik og Design sætter vi nemlig en ære i at holde os opdaterede på vores felt, og gennem vores mangeårig erfaring har vi også opnået et godt indblik i de forskellige varers pris, så vi kan tilbyde dig den bedste mulige pris.

Vi tilbyder

totalrydning

Totalrydning

sortering

Sortering og bortskaffelse

gardiner

Nedtagning af gardiner

taepper

Aftagning af tæpper

Toppris på dødsbo

vurdering

Gratis vurdering

aftale

Køb af restbo/flyttebo

kontakt

Kontakt os

Vi tilbyder uforpligtende tilbud

Lindholm Antik og Design tilbyder opkøb af dødsbo

Hos Lindholm Antik og Design tilbyder vi også både rydning og opkøb af dødsbo. Vi har forståelse for, at det kan være en svær situation at skulle forholde sig til efter et dødsfald, og derfor sørger vi naturligvis for, at dette sker i et tempo og ikke mindst på en måde, der passer bedst til dig. Således at du kan føle dig helt tryg ved processen.

Vi ved hvad tingene er værd

Opkøb af møbler hos Lindholm Antik og Design

Hos Lindholm Antik og Design tilbyder vi blandt andet opkøb af møbler – både hvis du står med nogle gamle møbler, du gerne vil af med, eller hvis du har brug for hjælp til at få ryddet et dødsbo. Vi opkøber primært møbler fra 1950-1960’erne, hvor særligt palisander, teak og designmøbler er nogle af vores hovedområder. Vi opkøber også gerne andre gamle såvel som moderne møbler, hvis de er af høj designmæssig kvalitet og er i god stand.

Følg os på Instagram

Vi poster løbende billeder fra vores showroom

Skal Lindholm Antik og Design hjælpe dig med opkøb af møbler?

Så er du altid velkommen til at kontakte os på enten 40 26 41 39 eller på lindholmantikogdesign@gmail.com for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Hos Lindholm Antik og Design tilbyder vi primært opkøb af møbler og dødsbo i Odense og Assens, men vi er også behjælpelig på resten af Fyn.

LINDHOLM ANTIK & DESIGN
Højeløkkevej 17, 5690 Tommerup

ÅBNINGSTIDER

Butikken har åbent efter aftale.
Følg med på Facebook for events.

KONTAKT

+45 40 26 41 39

Lindholmantikogdesign@gmail.com