Opkøb af palisander møbler
– Vi ved hvad tingene er værd

Opkøb af palisander møbler og opkøb af teaktræsmøbler


Søger du et firma, der kan klare opkøb af palisander møbler, eller er du på udkig efter nogen, der kan hjælpe med opkøb af teaktræsmøbler? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos Lindholm Antik og Design har vi stor erfaring med opkøb af møbler og designklassikere, og vi har især specialiseret os i opkøb af palisander møbler og opkøb af teaktræsmøbler fra 50’erne og 60’erne. Foruden opkøb af gamle møbler tilbyder vi naturligvis også salg af gamle møbler.

Uanset dit behov kan du være helt tryg ved at lade Lindholm Antik og Design stå for opkøb af palisander møbler eller opkøb af teaktræsmøbler. Vi har en lang erfaring indenfor faget og med vores brede viden inden for dette område, kombineret med vores passion for møbler og design, sikrer vi dig en kompetent og erfaren samarbejdspartner i forbindelse med opkøb af palisander møbler og opkøb af teaktræsmøbler.

 


Opkøb af palisander møbler og opkøb af teaktræsmøbler på Fyn

Hos Lindholm Antik og Design står vi klar til at klare din opgave, hvis det drejer sig om opkøb af antikviteter og gamle møbler. Hvad end det er opkøb af palisander møbler, opkøb af teaktræsmøbler eller designermøbler, kan vi hjælpe dig. Vi holder til i Tommerup, hvorfra vi opkøber møbler fra blandt andet Odense, Faaborg og Assens, men vi kan også hjælpe med opkøb af palisander møbler og opkøb af teaktræsmøbler på resten af Fyn – så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du søger et firma, der både opkøber og sælger gamle møbler.

Når du lader os stå for opkøb af møbler, er du garanteret en serviceminded og dygtig samarbejdspartner med stor viden inden for området. Det betyder blandt andet også, at vi har et godt indblik i, hvad møbler og antikviteter er værd, så du kan være sikker på at få den helt rigtige og ikke mindst en fair pris i forbindelse med opkøb af møbler.

Ligeledes er du også garanteret en samarbejdspartner, der lægger vægt på ærlighed og gennemsigtighed, så du kan føle dig i trygge hænder hele vejen. Af den grund har vi også fokus på dig og dine behov, så vi kan sikre dig den bedst mulige løsning i forbindelse med opkøb af palisander møbler og opkøb af teaktræsmøbler. Her er service og den gode, tætte dialog mellem dig og os alfa og omega, da vi tror på, at det giver dig en både god og tryg oplevelse.

Vi tilbyder

totalrydning

Totalrydning

sortering

Sortering og bortskaffelse

gardiner

Nedtagning af gardiner

taepper

Aftagning af tæpper

Toppris på dødsbo

vurdering

Gratis vurdering

aftale

Køb af restbo/flyttebo

kontakt

Kontakt os

Lad os klare opkøb af dine møbler

Har du nogle gamle palisander eller teaktræsmøbler, som du gerne vil af med? Så tøv endelig ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud på opkøb af palisander møbler. Vi kommer altid gerne ud til en snak om, hvad dine møbler er værd. Du er altid velkommen til at ringe til os på 40 26 41 39 eller skrive til os på lindholmantikogdesign@gmail.com. Så finder vi sammen den helt rigtige løsning, der giver bedst mening for lige netop dig – hvad end det drejer sig om opkøb af møbler, eller du søger en antik opkøber.

LINDHOLM ANTIK & DESIGN
Højeløkkevej 17, 5690 Tommerup

ÅBNINGSTIDER
Butikken har åbent efter aftale.
Følg med på Facebook for events.

KONTAKT

+45 40 26 41 39

Lindholmantikogdesign@gmail.com