Vi ved hvad tingene er værd

Opkøb af møbler omkring Odense


Hos Lindholm Antik og Design har vi mange års erfaring med opkøb af møbler, og vores helt store passion er retro møbler. Vi elsker at gå på opdagelse i gamle møbler og finde skjulte skatte. Vores arbejde er vores hobby, og vi nyder at finde og foretage opkøb af gamle møbler såvel som opkøb af designermøbler, ligesom vi også er passionerede omkring at give teaktræsmøbler, palisandermøbler og designerlamper nye hjem. Bag vores passion og mangeårig erfaring finder du således en enorm viden og ekspertise inden for antikviteter og gamle designermøbler, hvorfor vi kan hjælpe dig med vurdering vurdering af dine møbler, og hvad de er værd.

Søger du en samarbejdspartner i forbindelse med opkøb af møbler og videresalg af dine gamle møbler? Så kan du trygt lægge opgaven i vores hænder. Vi hjælper med opkøb af designermøbler og antikviteter i Assens, Odense og Tommerup, men kommer også gerne forbi uanset hvor på Fyn, du befinderdig.


Service i særklasse ved opkøb af møbler

Er du på udkig efter en antik opkøber, eller kunne du godt tænke dig hjælp til at få vurderet, hvad dine gamle møbler er værd? Så kan du roligt lade Lindholm Antik og Design klare opgaven. Vi har specialiseret os i møbelopkøb, der gælder alt lige fra opkøb af designermøbler til retro møbler. Vi er særligt interesserede i opkøb af teaktræsmøbler og palisandermøbler samt designerlamper og keramik, hvor især designs fra 50’erne og 60’erne er vores store passion. Derfor er vi også altid på udkig efter møbler fra dansk designs storhedstid. Så hvis du har noget, du gerne vil af med, står vi klar til at hjælpe dig med opkøb af møbler.

Når du lader os stå for møbelopkøb, er du garanteret en professionel og kompetent samarbejdspartner med en bred viden om møbler og design. Vi har stor erfaring med det, vi laver, og med vores store kendskab til dansk design, antikviteter og møbler kan vi således også garantere dig, at du får den pris, tingene er værd, når vi står for opkøb af møbler. Hos Lindholm Antik og Design vægter vi altid dine behov højst, så vi kan sikre dig den bedst mulige løsning, og derfor tager vi os altid tiden til at gennemgå møbler og deres værdi sammen med dig. På den måde kan vi sikre dig en både ærlig og gennemsigtig proces, hvor du er med hele vejen. Her er god service og en god kommunikation i højsædet.

Vi tilbyder

totalrydning

Totalrydning

sortering

Sortering og bortskaffelse

gardiner

Nedtagning af gardiner

taepper

Aftagning af tæpper

Toppris på dødsbo

vurdering

Gratis vurdering

aftale

Køb af restbo/flyttebo

kontakt

Kontakt os

Skal vi hjælpe med opkøb af møbler?

Uanset om det drejer sig om opkøb af møbler, salg af designermøbler, eller du blot ønsker at få vurderet antikviteter, kan vi hos Lindholm Antik og Design løfte opgaven. Vi har et godt indblik i varernes værdi, og derfor kan vi også garantere dig en fair pris ved møbelopkøb. Kunne du godt tænke dig et uforpligtende tilbud på opkøb af møbler, eller vil du gerne høre mere om priser i forbindelse med opkøb af designermøbler, så er du altid velkommen til at kontakte os på 40 26 41 39 eller på Lindholmantikogdesign@gmail.com

LINDHOLM ANTIK & DESIGN
Højeløkkevej 17, 5690 Tommerup

ÅBNINGSTIDER

Butikken har åbent efter aftale.
Følg med på Facebook for events.

KONTAKT

+45 40 26 41 39

Lindholmantikogdesign@gmail.com